<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-N98B2T" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>
De Walltrailer is een aanhangwagen die je door een simpele draaibeweging aan de winch die op de dissel gemonteerd is opvouwt tot verticale stand.

Iedereen kan de trailer bedienen. Het is niet nodig om zwaar te tillen of hard te drukken. De aanhangwagen is volledig in evenwicht en daardoor heel gemakkelijk te manoeuvreren.

Door middel van de wieltjes die zich achteraan aan de lichtbalk bevinden kan je de Walltrailer heel gemakkelijk tot juist tegen de muur verplaatsen.
In opgeplooide stand is de Walltrailer slechts 38cm breed, 141cm lang en 194cm hoog zodat deze slechts de ruimte van een fiets inneemt in uw garage.
Door het gebruik van de sidemover (optie) kan de Walltrailer zelfs zijdelings verplaatst worden door een smalle tuinpoort of een tuinhuisdeur.

Omdat je de aanhangwagen binnen kan opbergen is deze ook niet diefstalgevoelig en blijft hij er ook jaren als nieuw uitzien. Rottende vloerplaten en geoxydeerde verlichting die niet meer werkt horen hierbij ook tot het verleden.

Omdat de laadvloer van de aanhangwagen in gedeeltelijke opgeplooide stand schuin staat gaat het lossen van ladingen dan ook veel vlotter dan bij een gewone niet-plooibare aanhangwagens.  Ook een lekke band kan je op deze manier super gemakkelijk vervangen zonder gebruik te maken van een krik.
Indien de Walltrailer aan de auto gekoppeld is en gekipt wordt tot de achterwieltjes de grond raken dan kan men de achterklep neerklappen en gebruiken als mini-oprijplaat.  Zo kan men lichte tuinmachines of kruiwagens oprijden zonder het gebruik van oprijplaten. (let op, alleen op vaste ondergronden toe te passen)

Wanneer je een groter laadvolume nodig hebt dan is dit ook geen probleem, dan kan je deze aanhangwagen toch gewoon voorzien van een set opzetborden van 39cm of een loofrek van 50cm. Bovendien biedt de Walltrailer door de bij te leveren accessoires nog veel meer oplossingen.
Wat denkt u bijvoorbeeld van een motorrail, fietsendragerset, en er is zelfs een kunststof deksel leverbaar waardoor het een volwaardige bagagewagen wordt.

Uiteraard kunt u met de aanhangwagen gewoon uw tuinafval, hout, stenen en vele andere produkten vervoeren.
En nog een voordeel, uw lading vastmaken is ook geen enkel probleem dankzij de 10 ijzersterke aan de chassis bevestigde bindogen waarmee deze trailer standaard werd uitgerust. Je ziet het, deze plooibare aanhangwagen is echt multifunctioneel.

Niet zo sterk?


Plooibare zaken hebben vaak de reputatie niet sterk te zijn, maar niets is minder waar bij de Walltrailer!

Door zijn oersterk chassis met materiaaldiktes van 3mm tot 5mm is deze plooibare trailer zelfs sterker dan de meeste niet-plooibare aanhangwagens met een max. toegelaten massa van 750kg.
Om dit te bewijzen werd de Walltrailer getest met een overgewicht van 20% door de zeer gekende Duitse asfabrikant Knott in samenwerking met de faculteit werktuigbouwkunde van de universiteit van Bratislava.

Het chassis, de laspunten, de bewegende onderdelen (zoals de as en de staalkabel) werden onderworpen aan een analyse door middel van sondes en sensoren die aangesloten werden aan een computer.

Dankzij zijn zeer zwaar uitgevoerd chassis werd er na deze analyse geen enkele vervorming aan bovenvermelde onderdelen vastgesteld.
Alle Walltrailers worden dan ook afgeleverd met de sinds 2012 wettelijk verplichte Europese typegoedkeuring COC genaamd.

Wist u dat

De walltrailer kan zelfs door gewone huisdeur kan!